(Afbeelding: PR).

Peel Slowly and See in Gebr. de Nobel met Howard

De Leidse concertorganisatie Peel Slowly and See (PSAS) organiseert op vrijdag 30 oktober weer een optreden in poppodium Gebroeders de Nobel. De Amerikaanse band Howard komt spelen op het evenement van de Leidse platenwinkel Velvet Music. Daarnaast is er een optreden van de Leidse band Matt Winson.

howard_europeantour

Howard’s tour-poster voor dit najaar.

De Amerikaanse band Howard maakt een mix van folk en elektronische muziek. De band bracht onlangs hun debuutalbum ‘Religion’ uit. De organisatie van Peel Slowly and See is maar al te blij dat de band naar Nederland komt. “Zie het kleine Leiden ‘ns trots pronken tussen de wereldsteden”, schrijft PSAS op Facebook, inhakend op de tourposter van Howard.

Matt Winson
De Leidse band Matt Winson debuteerde drie maanden geleden met hun EP ‘Glowing Eyes’. Hun EP is inmiddels breed opgepikt, zowel bij Radio 1, 3FM als 3voor12 worden geregeld hun liedjes gedraaid.

Kaartjes
Toegangskaartjes zijn voor 12 euro te koop op de website van poppodium Gebroeders de Nobel. Daarnaast kun je kaartjes kopen bij platenwinkel Velvet Music Leiden aan de Nieuwe Rijn.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×