Jochem Myjer tijdens het Minikoraal op 2 oktober. (Archieffoto: Maaike Lek).

Jochem Myjer signeert nieuwe DVD in Velvet Leiden

De DVD van de recente show van Jochem Myjer ‘Even geduld a.u.b.’ wordt op 27 november uitgebracht en is via de website van Jochem Myjer al te reserveren. Een dag na de uitkomst van de DVD organiseert Velvet Music Leiden een signeersessie vanaf 11.00 uur.

Vanavond begint Jochem aan de laatste 3 weken van zijn show ‘Even geduld a.u.b’ en gaat nog langs de grote zalen in Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Amsterdam. Op 26 november treedt hij ‘Even geduld a.u.b.’ voor de laatste keer op in Koninklijk Theater Carré. De volgende zag komt de DVD uit en de dag daarna is hij vanaf 11.00 uur te vinden bij Velvet Music Leiden, aan de Nieuwe Rijn. Hier zal hij zijn nieuwste DVD signeren.

De toegang tot de signeersessie is gratis. Meer informatie over de signeersessie vind je op de Facebook pagina van Velvet Music Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×