(Foto: Mustafa Kus).

Inzamelingsactie voor simkaarten voor Syrische vluchtelingen

Het jongerenplatform M25 Leiden organiseert actie ‘Let them call home!’ voor Syrische vluchtelingen. De organisatie gaat geld inzamelen waarvan zij simkaarten kopen, zodat de oorlogsvluchtelingen naar het thuisfront kunnen bellen. Volgens de organisatie is dit erg belangrijk voor de Syriërs, ‘even je stem laten horen, om te laten weten dat je er nog bent. Dat je de barre reis hebt overleeft.’

Let them Call homeMensen kunnen geld doneren in de kerk op aanstaande zondag. Ook kun je geld overmaken naar de rekening NL46 INGB 0000 097065 t.n.v. ‘Diaconie Protestantse gemeente Leiden’ en onder vermelding van ‘Call Home’. Met de opbrengst koopt M25 Leiden komende week simkaarten en deelt ze vervolgens uit in de noodopvang in Leiden.

M25
M-Twentyfive Leiden is een jongerenproject van Diaconaal Centrum De Bakkerij in Leiden. De organisatie ondersteunt jongeren tussen 12 en 17 jaar om zich in te zetten voor de zwakkeren in Leiden en de regio.

Leiden Vluchtelingen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×