(Foto: PR)

Najaarsconcert Leiden Sinfonietta met sopraan Kristina Bitenc

Orkest Leiden Sinfonietta organiseert op zondagmiddag 8 november het najaarsconcert. Sopraan Kristina Bitenc verzorgt de zang en wordt begeleid door het orkest. Het concert begint om 15.00 uur in het Kerkelijk Centrum de Regenboog in de Merenwijk.

De Sloveense Sopraan behaalde, met onderscheiding, haar Master in Music titel aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag en daarna studeerde ze af aan de Dutch National Opera Academy. Kristina kreeg veel lovende recensies voor haar rol als Eurydice in ‘Orpheus en Eurydice’ met de Nederlandse Reisopera.

Op het programma staat de Nuits d’Été van Hector Berlioz, de Parijse Symfonie van Mozart, de Petite Suite van Claude Debussy en een deel uit 1e symfonie van Johann Wilhelm Wilms. Het orkest wordt begeleid door dirigent Joost Geevers.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Leiden Sinfonietta. Ook zijn kaarten verkrijgbaar bij het optreden zelf.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×