Rob van Lint in de race voor titel 'Beste Ambtenaar 2015'

robvanlintLeidenaar Rob van Lint is genomineerd voor de titel ‘Beste Ambtenaar 2015‘ in de categorie Rijksoverheid / management. De verkiezing is een initiatief van Public Mission. Het platform over de kwaliteit van het openbaar bestuur organiseert de verkiezing voor de vijfde keer.

Van Lint is hoofddirecteur van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) van het ministerie van Veiligheid en Justitie. In Leiden is hij voorzitter van de gemeentelijke rekenkamercommissie.

“Ik ben vereerd, maar zeg ik er meteen bij dat wat mij betreft deze nominatie de gehele IND-organisatie toekomt,” laat Van Lint weten in reactie op zijn nominatie.

Van Lint: “We zijn een organisatie die door de ontwikkelingen op het gebied van instroom van asielzoekers enorm op de proef wordt gesteld. Maar we zijn veerkrachtig tonen flexibiliteit, loyaliteit en doorzettingsvermogen. Een organisatie waar ik trots op ben en ik hoop jullie ook. Een stem op mij is een stem op al onze medewerkers die zich blijven inzetten voor hun werk.”

PM kiest de uiteindelijke winnaar mede aan de hand van de stemmen die een kandidaat krijgt. Stemmen kan tot en met 30 oktober. Dan sluit de verkiezing om 18.00 uur. Vervolgens buigt een jury zich over de ambtenaren die de meeste stemmen hebben gekregen. Op 10 december wordt de uitslag bekend gemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×