(Foto: Gemeente Leiden).

Vluchtelingen overstelpt met hulp en spullen

De groep vluchtelingen die sinds vrijdag wordt opgevangen in het Universitair Sport Centrum heeft de afgelopen dagen een enorme berg kleding, spelletjes en andere zaken ontvangen van mensen uit de stad. Talloze mensen willen iets doen voor de vluchtelingen die in de noodopvang zijn ondergebracht, zo bleek de afgelopen weken al verschillende keren. De universiteit is dolblij met alle spullen, maar trapt nu op de rem: “We hebben al heel veel spullen ontvangen. Enorm bedankt, maar we hebben voorlopig echt genoeg om weer een lange tijd vooruit te kunnen. Er hoeft dus niets meer gebracht te worden.”

Leiden Vluchtelingen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×