Tijdens een halloweenfeest in de Gebr. De Nobel wordt de film 'Deathgasm' vertoond. (Foto: PR).

Occulte Halloween-dansavond en filmpremière in De Nobel

Het Leiden International Film Festival (LIFF) valt samen met Halloween dit jaar. Daarom organiseert het LIFF zaterdag in samenwerking met poppodium Gebr. De Nobel een Halloween dansavond. Naast muziek en een massale verkleedpartij, zal de film ‘Deathgasm’ vertoond worden, wat een Nederlandse première is.

orig-gebrdenobel_halloween_def2.d35cb8“Het is de hoogste tijd om weer eens, in plaats van ze stilletjes herdenken, uitbundig te dansen met de doden”, schrijft Gebr. De Nobel op haar site. Huis-DJ’s van het podium Faye én Huub verzorgen de muziek deze avond. Natuurlijk is het de bedoeling dat je verkleed komt.

Deathgasm
Op deze Halloween dansavond zal ook ‘Deathgasm’ te kijken zijn in het podium. De film gaat over een nerdy vriendengroep besluit een metalband te starten. Het duurt niet lang totdat de vrienden verstrikt raken in satanische rituele en vreselijke slachtpartijen. Een absurde horrorfilm dus. Om 21:30, 00:00 en 02:30 uur wordt Deathgasm vertoond.

Kaartjes
De deuren van De Nobel gaan om 23:00 uur open op zaterdag. Kaartjes zijn voor tien euro verkrijgbaar op de website van het podium.

De horrorfilm ‘Deathgasm’ wordt vertoond in Gebr. De Nobel tijdens het dansfeest.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×