'Trick and Treat' met LUNAS

De leden van de Leidse studievereniging voor North American Studies, LUNAS, gaan komende vrijdag, de dag voor Halloween, langs de deuren voor het traditionele trick or treat. Alleen, de studenten willen geen snoep ophalen, maar etenswaren voor de Voedselbank.

Voorzitter Sara de Lange: “Halloween is een traditioneel Amerikaans feest, waarbij kinderen langs de deuren gaan voor snoep. Wij willen deze traditie gebruiken om ons in te zetten voor een goed doel.” De studievereniging heeft contact opgenomen met de Voedselbank over hun voornemen. “Ze reageerden zeer verheugd op ons plan en steunen ons bij de uitvoering. Daarnaast voorziet de Jumbo ons van boodschappentassen en ook English Pub North End draagt bij”, aldus De Lange.

Studievereniging LUNAS is recent opgericht voor studenten van de opleiding North American Studies aan de Universiteit Leiden. Het inzamelen van voedsel is één van de eerste activiteiten van de vereniging. Meer informatie over de ‘Trick and Treat’ actie vind je op de Facebook pagina van de Leidse studievereniging voor North American Studies.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×