De overhandiging van de eerste steen van CORPUS Beijing door Zijne Koninklijke Majesteit (Foto: PR)

CORPUS naar China: koning Willem-Alexander overhandigt eerste bouwsteen

Afgelopen maandag heeft koning Willem-Alexander, tijdens zijn staatsbezoek aan China, de eerste bouwsteen van CORPUS Beijing overhandigd aan Zuo Kun. Kun is voorzitter van de CDO Development Bank, waar Corpus de educatieve attractie in China samen mee hoopt te realiseren.

Henri Remmers, initiatiefnemer van CORPUS, tekende in maart in Sjanghai een overeenkomst voor de ontwikkeling van de experience in China. Remmers maakt momenteel onderdeel uit van de handelsdelegatie in China en was aanwezig bij de overhandiging van de steen.

CORPUS opende in 2008 zijn deuren in Oegstgeest. Het is ondertussen van plan uit te breiden naar meerdere plekken in de wereld. “De ontwikkelingen in Beijing zijn een belangrijke doorbraak in de inspanningen van de afgelopen jaren om het unieke concept op verschillende locaties wereldwijd uit te rollen”, aldus een voorlichter van CORPUS.

Cultuur Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×