(Foto: Politie Leiden).

Politie rolt hennepkwekerijen op in de regio

De politie van het district Leiden-Bollenstreek heeft gisteren in Leiden en elders in de regio een aantal hennepkwekerijen opgerold. Dat gebeurde in het kader van een zogeheten hennepactiedag. De politie klopte bij meerdere verdachte panden aan. Alle apparatuur en planten zijn in beslag genomen en vernietigd.

In Leiden werden aan de Vrijheidslaan en aan de Willem de Zwijgerlaan kwekerijen aangetroffen. Op het eerste adres had de bewoner vijf planten in een luik achter zijn wasmachine gestopt. Op de Willem de Zwijgerlaan werd een 26-jarige man aangehouden voor het hebben van benodigdheden om hennep te kweken.

Verder heeft de politie in Noordwijk, Leiderdorp en Voorhout hennepkwekerijen ontmanteld.

112 Sleutelstad Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×