(Afbeelding: ZZ Leiden).

ZZ Leiden grijpt net naast winst eerste Europese wedstrijd

De Leidse basketballploeg van ZZ Leiden heeft haar eerste Europese wedstrijd van het seizoen met een miniem verschil verloren van Fraport Skyliners. De ploeg uit Duitsland was vorig jaar nog halve finalist in de EuroChallenge en is daarom favoriet in Poule G van de FIBA Europe Cup. De wedstrijd eindigde in 63-58.

De ploeg uit Leiden was heel dichtbij een overwinning. Zeker toen de ZZ Leiden op twee minuten voor tijd was teruggekomen tot 58-56. Leiden drong in de slotfase aan, maar wist de winst net niet te grijpen.

ZZ Leiden speelt eerst drie uitwedstrijden in de poulfase van de Europe Cup. Pas op 18 november speelt ze haar eerste thuiswedstrijd, ook tegen Fraport Skyliners. Tickets voor die wedstrijd in de Vijf Meihal, zijn online te koop.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×