Live-cd van de Slechte Band

De Slechte Band uit Leiden presenteert op morgenavond haar nieuwe live-CD tijdens het optreden in café Van Hout. Vanaf 21.00 uur treedt de Slechte Band op in café Van Hout.

De CD werd onlangs opgenomen in café de Keyzer en bevat vijf liedjes over bier. Het favoriete onderwerp van de Slechte Band. De CD opent met een Slechte Band klassieker ‘Bier in de trein’. Na 15 jaar brengt de band deze speciale live-cd uit.

Eerste live-cd
De live-cd werd mede mogelijk gemaakt door Bierwandeling.nl. Daarom wordt de eerste CD overhandigd aan Bas Koster één van de organisatoren van Bierwandeling.nl.De officiële overhandiging van de eerste CD vindt plaats na het eerste nummer. De CD kost € 2,50 en is te koop tijdens de optredens van de Slechte Band.

Het optreden in café Van Hout vindt plaats op 7 november 2015 en begint om 21.00 uur. Meer informatie over de Slechte Band vind je op de website.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×