Beeldend kunstenaar Marlies van Boekel in Cultuur071

Beeldend kunstenaar Marlies van Boekel is studiogast in Cultuur071 bij Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok. Ze ontvangenook Bram Schrijnen, een van de deelnemers aan de finale van de Leidse Poetry Slam a.s. donderdagavond in de Tuinzaal van Sociëteit De Burcht en drie mannen van toneelgroep Al Dente. Jos Nijhof, Bram Wilderman en Kees van Egmond over hun voorstelling Apfelstrudel, gebaseerd op teksten van Bob den Uyl. PStheater is in de Pieterswijk gestart met een een nieuw project. Er wordt o.a. gewerkt aan een nieuwe voorstelling ‘Nestelaar’. In deze uitzending een uitgebreide reportage daarover. En we openen zoals elke week met het nieuws van precies tien jaar geleden, deze keer over Jan-Jaap de Haan.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/231967942″]

Meer informatie over Marlies van Boekel via www.marliesvanboekel.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×