Caféavond NIVON met Agenies Posthumus

Agenies Posthumus maakte in het voorjaar een wandeling door het midden en het noordwesten van Corsica. Op vrijdag 13 november organiseert het Nederlands Instituut voor VolksOntwikkeling en Natuur-vriendenwerk (NIVON) afdeling Zuid-Holland West een Caféavond waar Agenies vertelt over de tochten en avonturen die ze mee maakte in Corsica. Vanaf 20.00 uur begint de avond in de bovenzaal van café Einstein.

Agenies Posthumus maakte tochten langs Calanche, een gebied met bijzondere rotsformaties, gevormd door wind en water, en langs wandelpaden hoog langs de kust. Vaak met het zicht op de nog besneeuwde toppen van het Corsicaanse hooggebergte. Ze maakte een boottocht naar Scandola, een natuurreservaat dat op de werelderfgoedlijst staat. De laatste dag maakte ze een afdaling door de Tavignanokloof naar Corte, de oude hoofdstad van Corsica.

De Caféavond vindt niet plaats in de oude locatie van NIVON Zuid-Holland West, in het Buurtcentrum De Pancrat op de Middelste Gracht, maar in de bovenzaal van café Einstein aan de Nieuwe Rijn om 20.00 uur. Voor leden van NIVON is de toegang gratis, voor niet-leden bedraagt de toegang €2,50. Meer informatie over NIVON en de Caféavond met Agenies Posthumus vind je op de website.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×