Leiden op zoek naar duurzame huizen

De gemeente Leiden is nog op zoek naar duurzame woningen voor de Nationale Duurzame Huizen Route op aanstaande zaterdag. De gemeente vraagt haar inwoners hun woning open te stellen tijdens het evenement. Tijdens de route delen huiseigenaren hun ervaringen met het duurzamer maken van hun woning.

De Duurzame Huizen Route is op zoek naar duurzame huizen in Leiden. Goed geïsoleerde huizen, zonnepanelen, zuinige HR-ketels, gebruik van natuurlijke materialen; elke ervaring is bruikbaar om een ander op weg te helpen.

Op de website vind je een kaart met de huizen waar je zaterdag in Leiden terecht kunt om te praten over het duurzamer maken van een woning. Daarnaast kun je je eigen duurzame huis nog aanmelden voor aanstaande zaterdag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×