Pecha Kucha Night in de Gebr. de Nobel

In de kleine zaal van Gebr. de Nobel vindt op woensdag 25 november de 13e editie van de Leidse Pecha Kucha Night plaats. De deuren openen om 20.00 uur en daarna zullen 10 inspirerende sprekers in nog geen 7 minuten hun idee of product presenteren.

Tijdens een Pecha Kucha avond worden korte presentaties gegeven waar de deelnemer een diavoorstelling van 20 afbeeldingen presenteert. Elke afbeelding wordt precies 20 seconden getoond waardoor de totale tijd van een presentatie uitkomt op ongeveer 6 minuten en 40 seconden.

Deelnemers van de Pecha Kucha avond zijn onder andere Tim Andries, een filosofische goochelaar, Thomas Bijen, grafisch kunstenaar, Maurits Wouters, grafisch ontwerper en Jeroen Visser, algemeen specialist. Na afloop is er muziek verzorgd door DJ Selector Mendez en is er tijd om een drankje te drinken.

De Pecha Kucha avond vind plaats op 25 november vanaf 20.00 uur in de Gebr. de Nobel.  Meer informatie over de Leidse Pecha Kucha Night vind je op de Facebook pagina van Pecha Kucha Leiden en meer informatie over de ticketverkoop vind je op de website van Gebr. de Nobel.

 

Cultuur Leiden Nieuws gebr. de nobel


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×