Benefietconcert voor vluchtelingen in Gebr. de Nobel

DropmiX organiseert volgende week woensdag samen met poppodium Gebroeders de Nobel en de Leidsche Breakbeat Community (LBC) het benefietevenement ‘Drop Beats, not Bombs!’ voor Stichting Vluchteling. De volledige opbrengst van de kaartverkoop en de baromzet wordt gedoneerd aan Stichting Vluchteling.

Stichting Vluchteling is op dit moment ter plaatse in Griekenland om gestrande mensen op te vangen en van primaire levensbehoeften te voorzien. Om deze actie financieel te steunen, wordt dit evenement georganiseerd. “We zijn keihard bezig geweest om dit evenement voor elkaar te krijgen en het is echt ontzettend awesome om te zien hoeveel mensen bereid zijn om hier aan mee te helpen”, aldus de organisatie DropmiX.

Tijdens het benefietevenement draait onder meer het bekende Leidse Kraak&Smaak een DJ-set. Daarnaast zijn er live optredens van de bands DropmiX, Badjekkah en Piñata. Tot slot zullen LBC-DJ’s T and Sugah en NCT met MC MVE optreden.

DropBeatsNotBombs_orig-klein.46e85fAlternatieve garderobe

In de kleine zaal wordt een alternatieve garderobe ingericht. Kier kunnen bezoekers kleding, dekens en knuffels doneren. Deze donaties worden aan vluchtelingen gegeven.

Tickets

De deuren van de Gebr. de Nobel gaan om 19:00 uur open. Kaartjes zijn nu voor 10 euro te koop op de website van het poppodium.

Cultuur Leiden gebr. de nobel


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×