Expositie bij Kinderboerderij Merenwijk

De fotogroep van Movens organiseert samen met Duurzaam Leiden de expositie ‘Natuur in de stad’. De tentoonstelling is te bekijken in de publieksruimte van Weidezicht op het erf van de Kinderboerderij Merenwijk.

Movens is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg. De fotografen van Movens hebben elk hun eigen blik op de natuur gevangen in foto’s. De natuur in en rondom de stad heeft de fotografen geïnspireerd tot het maken van mooie plaatjes van Leiden. De expositie is dagelijks gratis te bekijken van 08.00 uur tot 16.30 uur.

Meer informatie over de fotogroep is te vinden op www.movens-leiden.nl/re-creatief/fotografie.

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×