Studenten halen grof geld op voor het goede doel

Tachtig studenten van de Hogeschool Leiden die Communicatie studeren hebben tijdens een inzameling voor het goede doel genaamd oneMen, 8373 euro opgehaald. Vijftien groepen studenten organiseerden voor hun studie verschillende evenementen om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

De leerlingen hebben alle evenementen zelf bedacht en uitgevoerd. Er werd onder andere een benefietveiling gehouden, er werd een kookworkshop gegeven en er werd een glowrun georganiseerd voor het goede doel. De opbrengst gaat naar projecten in Sierra Leone en Congo die door oneMen gesteund worden.

oneMen is erg blij met de opbrengst. Ze kunnen nu nog meer mensen voorlichten over bijvoorbeeld de gevaren van ebola. Daarnaast wordt het geld gebruikt voor bescherming van vrouwen die in sommige streken slachtoffer zijn van mishandelingen en verkrachtingen.

 

Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×