The Flamenco Thief speelt op zijn gitaar tijdens een optreden.

Wereldwijd komen artiesten naar Vrijplaats Festival

Aankomende zaterdag zorgt een internationaal muziekfestival vanaf 20.30 uur weer voor muzikale noten in Leiden. Het festival wordt georganiseerd door Vrijplaats Leiden. Muzikanten uit Nederland, Amerika, Engeland en Spanje zullen optreden.

The Flamenco Thief is onderdeel van de line-up dit jaar. Net als vorig jaar, bij de eerste editie van het festival, is Craig Sutton weer van de partij. Door verschillende effecten te gebruiken in zijn muziek, zorgt hij voor een bijzondere mix van Flamenco, Ska en Rumba.

Het festival krijgt ook een Engelse tintje door de Britse muzikante Laura Cannell. Ze krijgt steeds meer bekendheid in de internationale muziekscene. Cannell speelt viool en kan op twee fluiten tegelijk spelen. Een recensent noemde haar onlangs nog ”buitengewoon intrigerend en wonderschoon”. Verder komen de Amsterdamse band Kanipchen-Fit en Leidse DJ Daniel Quiros ook optreden.

Voor meer informatie kan er gekeken worden op www.vrijplaatsleiden.nl.

 

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×