(Foto: Anne Paq).

Fototentoonstelling: Palestijnse kinderen missen hun slaapkamer

Burgemeester Henri Lenferink en Aloys van Rest, directeur Defence for Children, openen morgen om 13.30 uur de tentoonstelling ‘Dit was mijn slaapkamer’, in het stadhuis van Leiden. De gemeente en organisatie willen met de tentoonstelling aandacht vragen voor de rechten van kinderen.

Veel kinderen in de Gazastrook verloren tijdens de Israëlische bombardementen in de zomer van vorig jaar hun huis. Door het conflict zijn zij hun veilige omgeving kwijtgeraakt. Kinderen die hier slachtoffer van zijn geworden, laten in de tentoonstelling met foto’s zien wat zij het meest missen van hun slaapkamer.

De fototentoonstelling is tot en met 27 november te bezichtigen in het atrium van het stadhuis van Leiden.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×