Medewerkers van The Body Shop lopen voor WaterAid

De medewerkers van The Body Shop lopen op zondagmiddag 10 kilometer met watertanks van 20 liter door de binnenstad van Leiden. Hiermee vragen de deelnemers aandacht voor de families in Ethiopië die deze afstand dagelijks moeten afleggen.

Reanne van Kleef in gesprek met mede-organisator Ursula Smeele van Big Smile Events over de Water Walk.

De start en finish van de Water Walk zijn op de hoek van de Haarlemmerstraat en de Lange Mare. De verwachting is dat de wandelaars vanaf 15.00 uur zullen binnenkomen. De deelnemers worden feestelijk onthaald door de Drumband Kalentura. Iedereen die wil zien of het de medewerkers lukt deze flinke wandeling te volbrengen is welkom om te komen kijken. Als je zelf wilt ervaren hoe zwaar het is om met watertanks van 20 liter te sjouwen kan dat ook.

WaterAid
Dit jaar is The Body Shop de samenwerking aangegaan met WaterAid. Het doel van de organisatie is het verbeteren van de toegang tot veilig drinkwater, het vergroten van de kennis over hygiëne en het verbeteren van sanitaire voorzieningen in de armste delen van de wereld. Naast aandacht wordt ook gehoopt geld binnen te halen voor dit goede doel. Voor ieder cadeau dat wordt verkocht bij The Body Shop wordt een dag schoon drinkwater gedoneerd.

Meer informatie over Body Shop en Water Aid vind je op de website van The Body Shop en meer informatie over de Water Walk vind je op de website van Just Giving.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×