PvdA Leiden zamelt boodschappen in voor voedselbank

Zaterdag gaan vrijwilligers van de PvdA Leiden bij winkelcentrum De Kopermolen in de Merenwijk boodschappen inzamelen voor de Voedselbank Leiden. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur staan raadsleden van de partij bij de vestiging van Albert Heijn om producten in ontvangst te nemen. Direct na de actie wordt de opbrengst overhandigd aan de voedselbank, zodat de ingezamelde producten de komende tijd uitgedeeld kunnen worden.

De vrijwilligers delen zaterdag boodschappenlijstjes uit met producten waar in deze tijd van het jaar veel vraag naar is, zodat klanten van de supermarkt iets extra’s kunnen meenemen. Het gaat daarbij vooral om lang houdbare producten zoals koffie, rijst en schoonmaakartikelen.

Leidenaren die op een ander moment een bijdrage willen leveren kunnen dit bij de voedselbank zelf doen. Kijk dan voor info op leiden.voedselbankennederland.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×