(Foto: PR).

Jongeren debatteren over seksualiteit, relaties en respect

King for a Day organiseert in samenwerking met WE CAN Young morgenmiddag een debat waar normen, waarden en grenzen rondom seksualiteit centraal staat. Onder leiding van Lex Uiting, bekend van BNN, 3FM en de VARA, worden verschillende thema’s besproken waarbij steeds de vraag wordt gesteld ‘vind jij dit normaal of niet normaal’?

King for a Day, het jongerenplatform van de gemeente Leiden, vindt het belangrijk dat jongeren een stem krijgen. Zowel om voor zichzelf op te komen als gehoord te worden door anderen. WE CAN Young is een campagne met een duidelijk doel: dat jongeren respectvol met elkaar omgaan en zich bewust zijn van grenzen als het gaat om seks en relaties. Jongeren worden binnen de campagne opgeroepen om zich aan te melden als changemaker en zich actief in te zetten.

De inloop start om 12.30 en om 13.00 uur opent Lex Uiting het debat. Na het debat is er tijd voor vragen aan de changemakers van WE CAN Young en daarna worden er debatteerprijzen uitgereikt door wethouder Roos van Gelderen. Het debat vind plaats in het Scheltema in de Marktsteeg.

Leiden Onderwijs King for a day WE CAN Young


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×