Maarten Witkam met Kamara live in Cultuur071

Studiogast vandaag is multi-instrumentalist Maarten Witkam. Maar hij doet nog veel meer. Vandaag bij ons speelt hij ook live muziek met zijn groep Kamara. Miriam de Koning vertelt over 3 x Lazy Leidse Zondag Lezing in Sociëteit de Burcht; René Oskam doet dat over “@Bij wijze van spreken in de Leidse Lente. Verder Peter Visser (muziek) en Inge van Es (boekbespreking). Ook nog aandacht voor het Theatercafé in Scheltema, een Sinterklaasvertelling in Theater Ins Blau, Podium Pitch in de Stadsgehoorzaal, Russische dichters op de Boekenzolder en de aankondiging van ’t Land van Beloften, de geschiedenis van een Hollands huis in Leiden van Loek Dijkman.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/234053177”]

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×