(Foto: Fields of Wonder).

Leiden wordt sprookjesachtig door verlichte singels

De Leidse singels worden voor het project Singel’Spark van 17 tot en met 27 december verlicht met twaalf lichtbakens. Het project vormt een verbinding tussen het centrum en de wijken daaromheen. De singels zullen tien dagen lang stralen in het licht.

Jaarlijks ontsteekt Fields of Wonder aan het begin van de winter een creatieve vonk. Dat is dit jaar de Singel’Spark. Buurtbewoners, ondernemers, scholieren, ambtenaren en maatschappelijke organisaties werkten samen aan de lichtbakens.

Voor iedereen die gezamenlijk langs de verlichte singels wil lopen, wordt er een Kersttocht gehouden op 20 december. Onder leiding van een gids wordt er dan een deel van de singels bekeken. Mensen zullen daarnaast verrast worden met poëzie, muziek, performances en projecties.

Meer informatie over het project is te vinden op de website van Field of Wonder.

 

 

 

 

 

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×