Verdachten mishandeling carpoolplaats Zoeterwoude aangehouden

Er zijn afgelopen weekend twee verdachten aangehouden in verband met een mishandeling op een carpoolplaats in Zoeterwoude op donderdag 8 oktober. Een 18- en 19-jarige jongen uit Leiden moeten zich vandaag melden bij de rechter-commissaris.

De jongens zorgden eerst voor overlast in de McDonald’s aan de Rooseveltstraat. Ze waren dronken en luidruchtig en waren voortdurend aan het vloeken. Toen een bezoeker daar wat van zei, keerden zij zich tegen hem en bedreigden hem. Uiteindelijk zijn de jongens door het personeel uit de McDonald’s gezet.

Kopstoot met helm
De jongens zijn op een scooter weggereden waarna zij bij de carpoolplaats van Zoeterwoude een willekeurige man zonder enige aanleiding mishandelden. De passagier, die een helm droeg, gaf het slachtoffer een kopstoot. De bestuurder van de scooter trapte vervolgens de wegrennende man onderuit.

Passantenonderzoek
Naar aanleiding van het geweld werd een passantenonderzoek ingesteld. Passanten die op de dag van het misdrijf voorbij de carpool reden, werd gevraagd of zij iets gezien hadden. mede dankzij het onderzoek werden de daders gepakt.

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×