Verkeersruzie Damlaan mondt uit in mishandeling

Een verkeersruzie op de Damlaan is uit de hand gelopen tot een mishandeling. Hierbij liep een scooter schade op en kreeg een opzittende een kopstoot. De mishandeling vond plaats op vrijdag 27 november even voor 18:00 uur bij een bushalte. Wachtende busreizigers hebben de vechtpartij dus mogelijk gezien. De politie is op zoek naar getuigen.

De scooter werd bestuurd door een vrouw met achterop een 27-jarige Leidenaar. De scooterrijdster haalde een fietser in een tunneltje rechts in, waarna er al rijdend een verkeersruzie ontstond. De fietser duwde vervolgens de 27-jarige scooterpassagier, waardoor beide opzittenden vielen.

Er ontstond vervolgens een vechtpartij met de fietser, de scooterrijders en twee andere onbekende mannen. De 27-jarige Leidenaar kreeg daarbij een kopstoot. Hij raakte lichtgewond. Door de val liep de scooter schade op.

De politie roept getuigen, in het bijzonder de wachtende busreizigers, op om zich te melden. Zij kunnen bellen met 0900-8844. Blijf je liever anoniem, dan kun je 0800-7000 bellen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×