Herman Finkers verzorgt de Oudejaarsconference 2015 in Leiden (Foto: Stadspodia.nl)

Herman Finkers geeft oudejaarsconference in Leidse Schouwburg

Uniek: Herman Finkers verzorgt dit jaar, voor het eerst, de traditionele Oudejaarsconference. Nog leuker: hij gaat dat doen in Leiden. Op oudejaarsavond geeft Finkers in de Leidse Schouwburg zijn, ongetwijfeld komische, kijk op het afgelopen jaar. De show wordt rechtstreeks uitgezonden op de publieke omroep.

“Ik ben deze conference onder andere begonnen omdat ik me geen enkele voorstelling kon maken hoe een oudejaars van Herman Finkers er uit zou zien. Dus dat wilde ik wel eens zien. En toen ben ik gaan schrijven”, aldus de Twentse cabaretier.

Finkers speelt, voorafgaand aan oudejaarsavond, de twee avonden ervoor zijn show ‘in’. Beide avonden zijn echter al uitverkocht. Voor de conference zelf zijn nog wel plaatsen vrij. Kaartjes voor de voorstelling zijn hier te koop. Naast op het cabaret wordt de bezoeker eveneens op een verse oliebol getrakteerd.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×