Geen treinen tussen Leiden en Den Haag door aanrijding persoon

Er rijden momenteel geen treinen tussen Leiden en Den Haag in verband met een aanrijding met een persoon. Het slachtoffer is daarbij om het leven gekomen. Het ongeval vond plaats ter hoogte van Voorschoten.

De inzittenden van de sprinter die de persoon aanreed, werden door de politie en ambulancepersoneel geëvacueerd. Zij moesten vervolgens terug naar het station lopen.

Reizigers zijn ruim een uur langer onderweg. Reizigers moeten namelijk via Alphen aan den Rijn reizen om in Den haag of Leiden te komen. Reizigers tussen Den Haag en Schiphol reizen via Utrecht. De dienstregeling wordt naar verwachting om 15.00 weer hervat.

112 Sleutelstad Leiden Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×