Levensgrote T-Rex bij opening VVV Leiden Brandstore

5

Een levensgrote T-Rex (4 meter lang en 2 meter hoog) opende gisteravond de nieuwe VVV Leiden Brandstore. Er waren ruim 150 bezoekers bij de opening. De nieuwe winkel aan Stationsweg 26 is er natuurlijk voor toeristen en moet hen inspireren en informeren over Leiden en de regio. “We willen met ‘brandstore’ aangeven dat het geen standaard VVV-winkel is, maar een plek waar je Leiden over je heen krijgt”, aldus Martijn Bulthuis, directeur Leiden Marketing.

De T-rex verwijst naar het museum Naturalis, waar vanaf volgend jaar zomer een skelet van het beest te bewonderen is. Het dinosauriërpak zal de komende tijd vaker te zien zijn. Leiden Marketing heeft het namelijk gekocht. In de toekomst zal de T-rex daarom te zien zijn bij verschillende evenementen in de stad.


Chris de Waard sprak met Martijn Bulthuis over de nieuwe brandstore.


Chris de Waard sprak met wethouder Robert Strijk over de nieuwe brandstore.

 

Delen

5 reacties

    • Piet Pekelharing op

      Gelukkig maar. Wij Republikeinen zijn zeer verheugd dat onze stad verschoond blijft van naar vorstelijke titels vernoemde reptielen.

  1. Piet Pekelharing op

    “In de toekomst zal de T-rex daarom te zien zijn bij verschillende evenementen in de stad.”

    Aha, ik heb hem door. Dat is dus de truuk om een eind te maken aan die voortdurende discussie: Volgend jaar bij de intocht van Sinterklaas is Zwarte Piet vervangen door T-rex.

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline