't Valies is één van de optredende live acts tijdens de radio-uitzending. (Archieffoto: Chris de Waard).

Liveopnames Sleutelstad in Stadsgehoorzaal

Aanstaande vrijdagmiddag worden in de entreefoyer van de Stadsgehoorzaal de laatste uitzendingen van het jaar opgenomen van de Sleutelstad-programma’s Cultuur071 en Live071. Publiek is welkom bij de liveopnames waar ook verschillende artiesten komen optreden. Vanaf 15.30 uur is de foyer, die voor de gelegenheid is ingericht als radio-café, toegankelijk voor iedereen die samen met alle gasten van de twee programma’s het culturele en muzikale jaar af willen sluiten. Onder het genot van een drankje en live muziek van onder andere The Stream, de Christmas Chicks en ’t Valies.

Diverse gasten die het afgelopen jaar in de uitzendingen voorbij zijn gekomen, schuiven aan. In het programma wordt ook de Leidse popplaat van 2015 bekend gemaakt.

Het programma wordt opgenomen tussen 16.00 uur en 18.00 uur en is de volgende morgen tussen 10.00 uur en 12.00 uur te beluisteren op het reguliere uitzendtijdstip van het Sleutelstad-programma Cultuur071. Zondag 20 december wordt het herhaald tussen 20.00 uur en 22.00 uur. Dan is wekelijks het programma Live071 te horen met veel aandacht voor de Leidse muziekscene.

De uitzendingen zijn te beluisteren via Sleutelstad 93.7 FM, 102.4 via de kabel, deze website en de verschillende radio-app’s voor de mobiele telefoon.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×