ID College: Schoonheidsbehandelingen voor Make-A-Wish

De vestigingen van ID College in Zoetermeer, Gouda en Leiden bieden op 16, 17 en 18 december schoonheidsbehandelingen aan tegen een gereduceerd tarief. Het geld dat de studenten met de behandelingen verdienen, gaat rechtstreeks naar Make-A-Wish.

Op woensdag, donderdag en vrijdag kunnen bezoekers van 9.00 tot 17.00 uur op de drie scholen terecht voor een schoonheidsbehandeling of voor een haarbehandeling. De studenten staan klaar voor bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling, een handpakking, voor make-up of voor een manicurebehandeling.

Mensen die zich mooi willen laten maken door de studenten schoonheids- en haarverzorging van ID College kunnen voor een behandeling tijdens de Beautydagen een afspraak maken via het e-mailadres beautydagen@id.college.nl. Meer informatie over de Beautydagen vind je op de Facebook pagina van het ID College of via het eerder genoemde e-mailadres.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×