Drugsdumpers opgepakt in Titus Brandsmalaan

De politie heeft vrijdagavond twee mannen aangehouden die bezig waren met het dumpen van hennepafval en henneptoppen. Rond 21.00 uur belden getuigen de politie omdat de mannen bezig waren het drugsafval uit een bestelbus te dumpen in de Titus Brandsmalaan. Bij het zien van de politie probeerden de verdachten met de bestelbus te vluchten, maar de politiewagen blokkeerde de weg. Daarop gingen ze er te voet vandoor.

De bijrijder van de bestelbus, een 16-jarige jongen uit Leiden, kon na een korte achtervolging worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De bestuurder, een 20-jarige man uit Oegstgeest wist te ontkomen, maar meldde zich later die avond aan het politiebureau in Leiden. Ook hij is aangehouden en wordt verhoord. In de bestelbus werd niet alleen hennepafval aangetroffen, maar ook enkele kilo’s henneptoppen. Deze zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

112 Sleutelstad Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×