Op diverse locaties in de binnenstad zongen zestien koren in verschillende genres liedjes tijdens OPEN voor Licht. (Foto's J.P. Kranenburg).

Leiden gevuld met muzikale noten tijdens OPEN voor Licht

Het was gisteren OPEN voor Licht in Leiden. Zestien koren uit Leiden en omgeving brachten met hun gezang de binnenstad in de kerstsfeer. Op verschillende plekken in de stad konden mensen luisteren naar pop- en gospelsongs, traditionele kerstliederen en musicalliedjes.

Er werd opgetreden door koren zoals Act of Munity, het Leids Kamerkoor en Viswijvenkoor Leiden. Binnen en buiten de winkels maar ook op de kerstmarkt werd er gezongen. De koren pakten naast wat hoge noten ook uit qua kleding. Zij kleedden zich bijvoorbeeld in Dickens-stijl of hadden gospeljurken aan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×