Pink Oculus is de hoofdact op de 14e editie van Funked Up Festival. (Foto: PR).

Funked Up Festival met Pink Oculus op derde kerstdag

De 14e editie van het Leidse Funked Up Festival vindt op 27 december, derde kerstdag, plaats in het Scheltema Complex. Zangeres Pink Oculus is met haar band Badjekkah de hoofdact van het festival met funk en aanverwante muziek. Daarnaast zijn er optredens van Circo Simonelli, het Amerikaanse James & Black, en de Leidse band Destructive Penguins.

FunkedUp_14Pink Oculus
Zangeres Pink Oculus stond eerder dit jaar in juni al op het SummerJazz Festival in De Leidse Hout. Daarnaast stond ze in het naprogramma van succesvolle Amerikaanse soulzanger D’Angelo. Pink Oculus laat zich moeilijk in een hokje plaatsen. Soul, electro, funk, rock, jazz en hip-hop zijn namelijk allemaal in haar sound terug te horen.

Circo Simonelli
De organisatie van Funked Up kijkt in het bijzonder uit naar het Leidse debuut van de groep Circo Simonelli. “De band staat garant voor een daverende live-show met een ijzersterke funky blazerssectie ondersteunt door een ijzersterke rhythm sectie”, aldus de organisatie.

Kaartjes
Toegangskaartjes voor het festival zijn voor 10 euro te koop op de site van het Scheltema en bij platenwinkels Velvet Music en Plato. Aan de deur kunnen kaartjes voor 12 euro gekocht worden. De muziekavond begint om 20.00 uur.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×