De muzikanten van Show- & Marchingband AMIGO Leiden gaan in februari weer op tournee in Duitsland. (Foto: PR).

AMIGO speelt weer in Duitsland

Van 19 tot en met 21 februari is Show- & Marchingband AMIGO Leiden te gast bij de Internationale Musikparade in Duitsland. Deze muzikale show toert bijna drie maanden langs zo’n 30 Duitse steden en trekt jaarlijks gemiddeld 100.000 bezoekers. AMIGO heeft in 2011 en 2012 ook al meegedaan aan de Musikparade, onder andere in Hamburg, Düsseldorf en Oldenburg. Dit keer zal AMIGO haar nieuwe show Rollercoaster presenteren aan circa 15.000 mensen in Hamburg (Barclaycard Arena), Magdeburg (Getec Arena) en Oberhausen (Kö-Pi-Arena).

musikparade_logo“Optreden bij de Musikparade is voor onze leden een hoogtepunt van het seizoen”, zegt Frank Septer van AMIGO: “De grote zalen in de arena’s, staande ovaties en de indrukwekkende finales met zes andere orkesten zorgt voor veel adrenaline en kippenvel-momenten.”

Amigo-logo-smb-2015De optredens in Duitsland zijn dan wel bijzonder, het zijn zeker niet de enige uitstapjes die de Leidse muzikanten over de grens maken. Zo traden zij afgelopen juni nog op in het Deense Aabenraa en waren zij eerder te gast tijdens een grote internationale taptoe in St. Quentin te Frankrijk.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×