(Archieffoto: Emiel van Aelst)

Audities Leids Cabaret Festival van start

De audities van de 38ste editie voor het VARA Leids Cabaret Festival gaan zondag van start in Café de Leidse Lente. De tweede auditie ronde vindt plaats op zondag 24 januari. De audities zijn gratis te bezoeken en het is mogelijk om te eten bij de Leidse Lente na de audities. Er kan van te voren gereserveerd worden of op dag zelf. Beide audities startten om 13.00 uur en de eerste auditie begint om 13.30 uur.

Tijdens de audities van het Leids Cabaret Festival worden de deelnemers gekozen. Nadat de cabaretiers in spe zijn gekozen krijgen ze op 30 en 31 januari een workshop om ze klaar te stomen voor het festival.

Op maandag 8 en dinsdag 9 februari staan de deelnemers in de Leidse Schouwburg en worden de beste vijf kandidaten gekozen, ze gaan door naar de halve finale op donderdag 11 februari. De drie finalisten strijden op zaterdag 13 februari om de jury- en de publieksprijs.

Meer informatie over het VARA Leiden Cabaret Festival vind je op de website van het festival.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×