Circa 800 genodigden uit de Leidse culturele sector, het bedrijfsleven en de politiek waren gisteren aanwezig op de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van Leiden Marketing, Ondernemersfonds Leiden, Centrummanagement Leiden, Leiden Bio Science Park, Stichting Werk & Onderneming en de BV.Leiden. (Foto's: Chris de Waard).

Leidse ondernemers positief over de toekomst

Gisteren werd in restaurant Second Level de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie gehouden van de Leidse ondernemersverenigingen en cultuurinstellingen. Als eerste sprak voorzitter Erna Kortlang van de BV.Leiden de circa 800 bezoekers toe. Vervolgens blikte Frans Schohaus, voorzitter van het Centrummanagement Leiden, enkele jaren vooruit. Zijn conclusie: als alles doorgaat wat er de komende jaren in de planning zit dan gaat Leiden een fantastische tijd tegemoet.

“En het gaat allemaal door, daar ben ik van overtuigd”, aldus Schohaus die in zijn speech vooruitblikte op 2018. Dan zijn allerlei ontwikkelingen rond Aalmarkt en station klaar, net zoals de twee ondergrodnse parkeergarages. De T. rex in Naturalis zorgt voor een miljoen bezoekers, dankzij de nieuwe bewegwijzering die Leiden gaat krijgen weet iedereen alle bezienswaardigheden bovendien makkelijk te vinden. Daarbij horen dan natuurlijk ook de vernieuwde musea De Lakenhal en Boerhaave.

 

Cultuur Economie Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×