Piet Hein Donner geeft lezing in rechtenfaculteit Universiteit Leiden

Politicus Piet Hein Donner geeft op donderdag 4 februari een lezing aan de Leidse Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Hij was in het verleden 10 jaar minister en is momenteel vice-president van de Raad van State. Daarnaast bekleedt Donner de Cleveringa-leerstoel van Universiteit Leiden.

Onder de titel: ”De Raad van State, het rechtsstatelijk geweten van de regering?!” zal de hoogleraar spreken over de werkzaamheden van het Hoge College van Staat.¬†Toegang tot de lezing is voor iedereen gratis te bezoeken. Donner geeft de lezing in de Lorentzzaal van de Leidse rechtenfaculteit, aan de Steenstraat 25.

Leiden Onderwijs Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×