• Onder toeziend oog van scheidsrechter Arie Koeman verricht Tom Holswilder, initiatiefnemer van het nieuwe toernooi , de aftrap (Foto's: Hidde de Meij).

Groot Leids voetbaltoernooi van start

Het grootste Leidse voetbaltoernooi in jaren. Zo wordt de eerste editie van het nieuwe toernooi om de Koetshuis De Burcht Cup omschreven. Gisterenavond was de aftrap van de eerste wedstrijden. Naast alle Leidse voetbalclubs doen er ook teams mee uit onder meer Voorschoten, Katwijk en Valkenburg. De cup wordt georganiseerd door Leiden Amateur Voetbal.

De eerste wedstrijden werden gespeeld aan de Boshuizerkade, waar FC Boshuizen VV Leiden versloeg met 8-2, en Roodenburg LSVV’70 wist te kloppen met 4-2. Ed Immink, voorzitter van VV Leiden, sprak van een historische avond. De volgende serie wedstrijden staat op 19 januari op het programma.

De selecties van VV Leiden (links) en FC Boshuizen.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×