Chazzy Green Quintet tijdens hun optreden in De Twee Spieghels, Leidse Jazzweek 2015.

35e editie van de Leidse Jazzweek

Meer dan 50 jazz optredens zijn van 18 tot en met 24 januari te vinden in de buurt van de Hooglandse Kerk en langs de Nieuwe Rijn tijdens de jaarlijkse Leidse Jazzweek. Ook wordt op 20 januari vanaf 20.30 uur in bijna 30 cafés de jaarlijkse Kroegentocht georganiseerd.

Iedere derde week van januari zijn de klanken van jazz in vele cafés en restaurants te horen in het centrum van Leiden. Voor de 35e keer wordt de Leidse Jazzweek georganiseerd dit jaar.

Jamsessies
Op maandag 18 januari wordt de Leidse Jazzweek geopend in café De Twee Spieghels. Om 19.30 uur vindt er een workshop plaats en vervolgens vindt eer een jamsessie plaats. Op dinsdag 19 januari wordt het eerste officiële optreden verzorgd door ‘De Nieuwe Band van Wouter Kiers’. Tijdens de dagen daarna zijn er optredens in onder andere de de Uyl van Hoogland, The Church en de Burcht.

Het volledige programma van de Leidse Jazzweek en de Kroegentocht zijn te vinden op de website van de Leidse Jazzweek.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×