Man gewond na steekpartij op Haarlemmerstraat

Er is vanmiddag een man neergestoken op de Haarlemmerstraat voor de Douglas. Bij de schermutseling viel het slachtoffer ook door een ruit, waardoor hij mogelijk meer verwondingen opliep. Het slachtoffer is aanspreekbaar. De hulpdiensten zijn te plaatse. de politie is direct een zoektocht gestart naar de dader.

Signalement
De dader vluchtte in de richting van het treinstation leiden Centraal. De verdachte is een een blanke man van circa 1 meter 75. Hij is 30 a 35 jaar oud en heeft kalend licht blond haar. Hij droeg een donkere jas, lichte spijkerbroek en een bruine trui met capuchon. Heb je de verdachte gezien, neem dan direct contact op met 112.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×