Eva Schreuder studiogast in Cultuur071

Eva Schreuder is studiogast vandaag in Cultuur071. Zij is sierraadvormgever. Verder hoor je bijna een handvol aan korte reportages, zoals over de nieuwe cultuurmakelaar Mirjam Flik en over het eigen kunstwerken maken door leerlingen van het Da Vici College a.d.h.v. foto’s uit het archief van Erfgoed Leiden e.o. (Casper Faassen, kunstenaar; Carolien Kesper, docente; Esther Kespi en Quinten Zee, leerlingen).

Damiaan van Noort, voor deze gelegenheid weer even singer-songwriter, komt live zingen en spelen. Peter Visser is er ook! Verder nog aandacht voor het NK Poetry Slam, Theatercafé, Eurokoor, Jazzweek, Peel Slowly and See, Jong QuiteQuiet en Gedichtendag 2016!

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×