De politie is dringend op zoek naar de man op de camerabeelden. Deze man lijkt een willekeurig slachtoffer te hebben gemaakt door zomaar iemand met een mes te lijf te gaan. Het slachtoffer raakte daarbij ernstig gewond.

Politie geeft beelden vrij van dader steekpartij

De recherche in Leiden is dringend op zoek naar de identiteit van de dader van een steekincident op de Haarlemmerstraat. Afgelopen donderdag, 14 januari, kreeg de politie de melding dat er op de Haarlemmerstraat iemand was neergestoken. Het slachtoffer verklaarde later dat hij in de Haarlemmerstraat gevolgd was door een hem onbekende man die hem vervolgens zonder enige aanleiding aanviel met een mes. Dat gebeurde ter hoogte van parfumerie Douglas. Het slachtoffer viel tijdens de aanval ook nog door de winkelruit. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd waar hij direct geopereerd werd aan zijn ernstige verwondingen.
De recherche onderzoekt sindsdien de zaak en heeft beelden van de verdachte. De verdachte is een blanke man van ongeveer 35 jaar oud. Hij heeft kalend blond haar en droeg donderdag een baardje. Hij was gekleed in een donkere jas met daaronder een spijkerbroek en vluchtte na het incident in de richting van de kruising van de Haarlemmerstraat en de Lange Mare.
Vragen
Kent of herkent u de man op de camerabeelden of weet u waar de man momenteel verblijft? Benader de man dan niet zelf maar neem direct contact op met de recherche in Leiden via nummer 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×