Lutz Jacobi presenteert nieuw ombudsteam PvdA

Het nieuwe ombudsteam van de PvdA Leiden ging gisteren van start in café Einstein. Het team probeert mensen te helpen met wetten en regels binnen de gemeente. Mensen die vastlopen binnen de gemeentelijke procedures of te maken krijgen met problemen bij het UWV, woningbouwcorporaties en andere gemeentelijke instanties kunnen vanaf nu aankloppen bij het ombudsteam.

Lutz Jacobi benadrukte het belang van ombudsteams in tijden dat mensen het moeilijk hebben. De Tweede kamerlid zegt dat mensen van de PvdA er moeten zijn om anderen te helpen, ook mensen die niet lid zijn van de PvdA. Het nieuwe ombudsteam gaat mensen begeleiden, en probeert er voor zorgen dat de Leidse burgers goed worden doorverwezen en worden geholpen.

Iedereen kan contact opnemen met het PvdA ombudsteam, en de hulp die het team biedt is gratis.

Advertentie

Leiden Nieuws Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×