Opnieuw Voorschotense snackbar overvallen

Snackbar Trefpunt in Voorschoten is gisteravond overvallen. De friettent aan de Prins Bernhardlaan werd rond 21.00 uur overvallen door twee jonge mannen, zij bedreigden de eigenaresse met een wapen en namen een geldbedrag mee. Op 31 oktober was het ook al raak bij een Voorschotense snackbar, toen was Snackcafé Vlietwijk het slachtoffer van een overval.

Nadat de jonge overvallers Snackbar Trefpunt hadden overvallen, vluchtten zij Berkhoutpark in. Waar ze daarna heen zijn gevlucht, is niet bekend. Er werd direct een signalement verspreid, maar de daders zijn nog niet opgepakt.

Signalement
Het gaat om twee blanke mannen van 18 a 20 jaar oud. Eén van hen was zwart gekleed en droeg een hoodie en een bivakmuts. De andere dader droeg een hoodie en een zwarte jas. Beiden droegen zwarte handschoenen. Ben je getuige van de overval of heb je andere tips, dan kun je bellen met 0900 8844. Anoniem melden kan via 0800 7000.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×