Kans op ware liefde door inzet voor het goede doel

Bij sociëteit de Burcht wordt op donderdag 11 februari om 20.00 uur de RopaRun Speeddate gehouden voor het goede doel. De Universiteit Leiden neemt dit jaar opnieuw deel aan de RopaRun, een estafette van Parijs naar Rotterdam. Daarmee zamelt de Universiteit geld in voor het goede doel dat ernaar streeft de kwaliteit van leven bij ernstig zieke patiënten te verbeteren. Het evenement is één van de velen fondswervingsacties die lopen voor het evenement.

Voor 15 euro kunnen mensen deelnemen aan de RopaRun Speeddate en daarmee het goede doel steunen én kans maken op ware liefde. Aanmelden voor het evenement kan via de website van SopaRun Leiden.

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×