De kenmerkende boog van Slaaghwijk. (Archieffoto: Sleutelstad.nl).

Thema-avond perspectief in Slaaghwijk

De Leidse PvdA en de stichting Jongeren in Nood organiseren 6 februari een wijkbijeenkomst over jongeren in de Slaaghwijk. Raadslid Abdelhaq Jermoumi stelt, samen met de Amsterdamse stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud, de vraag hoe het perspectief voor jongeren in Slaaghwijk vergroot kan worden. Zo klagen bewoners van de wijk, waar Jermoumi zelf ook woont, vaak over overlast. Jongeren merken op dat het lastig is om aan een baan te komen.

Baâdoud heeft in Amsterdam-West ervaring met de aanpak van overlastgevende jongeren. Tijdens de bijeenkomst wordt gekeken welke onderdelen ook voor Leiden geschikt kunnen zijn. Samen met bewoners wil de PvdA discussiëren over oplossingen voor de wijk. Iedereen uit Slaaghwijk is vanaf 19.00 uur welkom in Buurtcentrum Op Eigen Wieken. De avond begint om 19.30 uur.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×