(Foto: Hans Kleijn).

Wijkevenement Kunst uit Eigen Stal krijgt tweede editie

Het wijkevenement Kunst uit Eigen Stal krijgt na het succes van de eerste editie van vorig jaar een vervolg. Tijdens het evenement stellen bewoners uit de Merenwijk en Slaaghwijk hun huis, tuin of pleintje open voor creatieve, talentvolle wijkbewoners. Die geven dan mini-concerten, korte workshops of exposities. Dit jaar vindt Kunst uit Eigen Stal plaats op 17 april.

Vorig jaar bestond het programma uit honderd activiteiten op bijna dertig locaties. Zo openden ook buurtcentrum Op Eigen Wieken en kerkelijk centrum de Regenboog hun deuren voor het evenement. Bewoners kunnen hun activiteit of locatie aanmelden tot 1 maart.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×